Διαγόρας Ρόδου - Παναχαϊκή 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο

Κώστας Τόπας
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Διαγόρας Ρόδου στάθηκε όρθιος και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 8’ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, χάρη στο κοντινό σουτ του Μπάτροβιτς, μετά από πολύ ενέργεια του Κουσκουνά.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής βρήκε για δεύτερη φορά φέτος δίχτυα, μιας και είχε σκοράρει ξανά στην πρεμιέρα της Super League 2 κόντρα στα Τρίκαλα. Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα της Πάτρας, έφτασε στο 0-2 αλλά η κεφαλιά του Αραβίδη εξουδετερώθηκε από τον Τσέλιο.

Στο 33’ ήρθε η απάντηση από τον Διαγόρα, καθώς ο Ντοβιράλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είδαν στο 39’ να μένουν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Σμυρλή στο 39’.

Η Παναχαϊκή με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Μασούρα. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να βρουν και δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Τελικά, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντoυριβάλ (65’ Δημήτρουλας), Μασούρας, Σμυρλής, Μπαστακός, Λινάρδος (58’ Ζόρντι Αλαέθ), Γεωργίου (65’ Αθανασίου)

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Λαρέα (46’ Τσερούτι), Πλιάτσικας, Πατάπης, Πάνος, Ανάκογλου (53’ Μπρους), Μουστακόπουλος (80' Σκεπετάρης), Σταμόπουλος, Μπάτροβιτς (56’ Γιούσης), Αραβίδης (56’ Μασούρας), Κουσκουνάς.