ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2 (vid)

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2 (vid)

bet365

Ο Καραϊσκάκης είχε τις γκολάρες, ο νεοφώτιστος ΟΦΙ, όμως, τις απαντήσεις κι έτσι η ματσάρα του πρώτου ημιχρόνου (2-2) κράτησε τις ομάδες στην ισορροπία και τον βαθμό.

Το πιο χορταστικό πρώτο μέρος στη φετινή Super League 2 σέρβιραν στο πιάτο ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης, δίχως να γευτεί κανείς στο φινάλε το τρίποντο της νίκης. Μέσα σε 45’, οι δύο ομάδες σκόραραν τέσσερις φορές, με τους Αρτινούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις χάρη στα δύο πανέμορφα γκολ που σημείωσαν.

Ο Δεινόπαπας άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ σκάβοντας υπέροχα τη μπάλα με προβολή στην κίνηση, ενώ ο Δούμτσιος στο 36’ έθεσε υποψηφιότητα για το γκολ της αγωνιστικής κι ενός από τα κορυφαία της χρονιάς. Με φοβερό γυριστό με πλάτη στην εστία, κρέμασε για 2η φορά τον Παπαδόπουλο, ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις οι νεοφώτιστοι βρήκαν απάντηση.

Αρχικά με το πέναλτι του νεοαποκτηθέντα Αργεντινού, Ντάλα Κόστα στο 30’ και σε δεύτερο χρόνο με τον Γκίνι, τον παίκτη που κέρδισε το πέναλτι και είχε σκοράρει και το μοναδικό γκολ της πρεμιέρας, για το τελικό όπως αποδείχθηκε 2-2. Έτσι, οι νεοφώτιστοι Κρητικοί πήραν τον δεύτερο εντός έδρας βαθμό τους στη σεζόν, ενώ ο Καραϊσκάκης έκανε σεφτέ στους βαθμούς, καθώς είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Λεβαδειακό.

ΟΦ Ιεράπετρας (Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Πριόνας (62′ Βογιατζής), Μαουσέρο, Ζήσης (46′ Αρναούτογλου), Φουάσης (46′ Καπίας), Σμίλτος, Ντάλα Κόστα (73′ Γκούφα), Λεμονής, Κούστα, Γκίνη, Μπαράτα (62′ Καψάλης).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Βαν Ίπερεν, Λόβριτς, Δερμιτζάκης, Γιαννιώτης, Παπανίκου, Γαλεάδης (55′ Μαραθωνίτης), Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (69′ Λουίς Φελίπε), Τάμπας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα