ΑΕ Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 0-2

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 0-2

bet365

Ο Λεβαδειακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Καραϊσκάκη επικρατώντας στην Άρτα με 0-2 (Μυτίδης, Μύγας), μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Εύκολο μεσημέρι είχε στην Άρτα ο Λεβαδειακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα της Βοιωτίας, επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες του Καραϊσκάκη με 0-2.

Μόλις στο 3', οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, όταν ο Συμελίδης μετά από κόρνερ έπιασε σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 0-1, όταν ο Μυτίδης αφού απέφυγε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έχασαν ακόμα τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 0-2, το οποίο ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την συμπλήρωση 55 λεπτών, ήρθε και το 0-2. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βήχου, ο Μύγας με κεφαλιά έκανε το 0-2 και ουσιαστικά... τελείωσε την αναμέτρηση. Μάλιστα, στο 59' ο Συμελίδης έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Σοϊλεμέζογλου. Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, η ομάδα της Άρτας προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα και το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπέλας): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83' Φετεινίδης), Γαλεάδης (59' Λουίς Φελίπε), Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83' Μαραθωνίτης), Κορέλας (46' Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέτο (84' Θεοχάρης), Συμελίδης (84' Μαρίνος), Νίλι (60' Νίκας), Μυτίδης (73' Τζιώρας).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα