Ιωνικός: Ανακοίνωσε Σπανό στον πάγκο!

Ιωνικός: Ανακοίνωσε Σπανό στον πάγκο!

Gazzetta team
Ιωνικός: Ανακοίνωσε Σπανό στον πάγκο!

bet365

Νέος προπονητής του Ιωνικού είναι κι επίσημα ο Δημήτρης Σπανός, με την ΠΑΕ να τον ανακοινώνει την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σπανό. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, συμφώνησε σε όλα με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Γιάννη Τσιριγώτη και θα οδηγήσει το Αστέρι τη νέα σεζόν στα γήπεδα της Super League 2 - Β’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Σπανός, που έχει αποτελέσει με επιτυχία κατά το παρελθόν και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στα χρόνια της Α’ Εθνικής, διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και γνώση και είμαστε βέβαιοι για μια επιτυχημένη συνεργασία. Καλώς ήρθες κόουτς και καλή επιτυχία!

Η ΠΑΕ Ιωνικός παράλληλα, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Απόστολο Χαραλαμπίδη για την προσφορά του. Φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα...

Το βιογραφικό του Δημήτρη Σπανού

Ο Δημήτρης Σπανός γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1969, στο Αίγιο. Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική στον Ιωνικό, στη Β’ Εθνική σε Ατρόμητο και Παναιγιάλειο και στην Γ’ Εθνική στον Βύζαντα Μεγάρων και την Αναγέννηση Άρτας.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2005, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Άρτας και από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια μακρά και επιτυχημένη πορεία. Εργάστηκε σε: Αία Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Αιολικό Μυτιλήνη, Ένωση Ερμιονίδας, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Άρη και Κέρκυρα. Με τον Άρη μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στην Super League, καθώς ήταν ο προπονητής που οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στα μεγάλα σαλόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα