Χανιά - Κέρκυρα 4-0

Gazzetta team
Χανιά - Κέρκυρα 4-0

bet365

Τα Χανιά δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ουραγού Κέρκυρας και με το 4-0 άγγιξαν την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Ένα εύκολο απόγευμα είχαν τα Χανιά απέναντι στην ουραγό Κέρκυρα. Χάρη στο 4-0 πήραν μια άνετη νίκη και έπιασαν τους Εργοτέλη και Καραϊσκάκη που βρίσκονται στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα με 25 βαθμούς. Όσο για την Κέρκυρα αυτή ήταν η 16η ήττα της σε 16 παιχνίδια!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίς και στο 17' άνοιξαν τον δρόμο της νίκης με σουτ του Γιάκου που έκανε το 1-0. Οι βάσεις για το «τρίποντο» μπήκαν στο 28' όταν ο Πάνος με σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Τα Χανιά συνέχιζαν να ψάχνουν και το τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο και στις καθυστερήσεις ο Καρλίτο τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο αποφασιστικά και στο δεύτερο μέρος και στο 55' το σουτ του Τριανταφυλλάκου βρήκε δίχτυα για το 4-0. Από εκεί και μετά οι παίκτες της κρητικής ομάδας άφησαν το... πόδι από το γκάζι, με το 4-0 να αποτελεί και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των Χανίων κάθισε ο Ηλίας Παπαθανασίου καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν τιμωρημένος.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Παπαθανασίου): Λαζαρίδης, Πάνος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παπαχρήστος, Τριανταφυλλάκος (60′ Καρτσαμπάς), Γιάκος (46′ Σουντουρά), Δημητριάδης, Βρεττός (65′ Βασιλείου), Κουσκουνάς, Καρλίτο

Κέρκυρα (Θεοδοσιάδης): Τζαφέστας, Τσάνης, Πέδρο Ραφαέλ (46΄Νίκα), Γκίτσης, Τσατλαπασίδης, Κ.Β Γεωργακόπουλος, Μαρλόν, Λάμπρογλου, Καρακώστας (65′ Σπίντζος), Σαρρηγιάννης (46′ Γκασίδης), Λεπενιώτης

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα