Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου 2-0

Gazzetta team
Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου 2-0

bet365

Ο Λεβαδειακός έκανε αυτό που αναμενόταν, κέρδισε τον γεμάτο προβλήματα Απόλλωνα Πόντου 2-0 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σημαντική κι αναμενόμενη νίκη για τον Λεβαδειακό, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου, φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καισ τα 90 λεπτά κι έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Το 1-0 ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού βγήκαν στην κόντρα, ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έγραψε το 1-0. Αυτό το σκορ ήταν που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με το δεύτερο 45λεπτο να αρχίζει με γκολ.

Συγκεκριμένα στο 52' ο Ενομό ντρίμπλαρε τον Αραμαντίδη πρώτα και τον Θεολόγου στη συνέχεια και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Πολίτη για το 2-0. Από εκεί και πέρα οι φάσεις ήταν λίγες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη και σημαντική νίκη.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Κοζορώνης (66′ Ορφανίδης), Τσάπρας, Νίκας (84′ Χατζηλάμπρος), Συμελίδης, Ιωαννίδης, Εν Νομό (57′ Μακρής).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πορτουλίδης, Καλογέρης, Λουφάκης (87′ Χριστοδούλου), Τσουμάνης (46′ Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης (74′ λ.τ Δόρης).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα