Κέρκυρα: Εξόφλισε άπαντες κι επιτέθηκε σε Αντέτζο

Gazzetta team
Κέρκυρα: Εξόφλισε άπαντες κι επιτέθηκε σε Αντέτζο

bet365

Η ΠΑΕ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως έχει ξεχρεώσει όλους τους ποδοσφαιριστές που χρωστούσε χρήματα, ενώ εξαπέλησε κι επίθεση κατά του Αντέτζ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα και ο μεγαλομέτοχος της κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τακτοποίηση των οφειλών για το μεγαλύτερο κομμάτι των ποδοσφαιριστών μας ή στο σύνολο 18, έτσι ώστε να μην συντρέχει λόγος επιβολής ποινών λόγω των προσφυγών που είχαν ασκήσει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον σεβασμό, την κατανόηση, την ποδοσφαιρική αλληλεγγύη και το ήθος που είχαν σε μεγάλο βαθμό οι Σιόντης, Ρόλε, Γρομητσάρης, Παμλίδης, Αποστολίδης, Μυτίδης, Βίλλα, Χαντάκιας, Λινάρδος, Βέρτζος, Κούρος, Κρητικός, Κολοβούρης, Αναστασίου, Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Αρτυματάς, Αντέτζο.

Το μόνο μελανό σημείο στις διαπραγματεύσεις στον οποίο τρόπο εξόφλησης του και στεκόμαστε σε αυτό, ήταν ο 18ος ποδοσφαιριστής, Αντέτζο, ο οποίος παρόλο το παχυλό συμβόλαιο που είχε στην ομάδα μας και συνεχίζει να έχει σε ομάδα της Superleague 1, δεν σεβάστηκε ούτε τους συναθλητές του, ούτε το ψωμί που συνεχίζει να τρώει στην Ελλάδα, δείχνοντας έναν ανήθικο αντιεπαγγελματισμό και αλαζονεία!

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Μπαντή Γιώργο, τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ κ. Αλαφραγκή Μανώλη καθώς και τον κ. Λίβα Αργύρη δικηγόρο της ΠΑΕ για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έκλεισαν θετικά για τους ποδοσφαιριστές. Επίσης τον δικηγόρο κ. Χατζηιωάννου εκπροσώπου του κ. Αρτυματά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED