Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Gazzetta team
Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 0-1

bet365

Κυρίαρχος ο Απόλλωνας Σμύρνης και στα Χανιά, επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 με γκολ του Μαρκόφσκι στο ντέρμπι κορυφής κι έμεινε αήττηος, όντας πλέον μόνος στην πρώτη θέση της κατάταξης στην Superleague 2. Νίκες για Λεβαδειακό, Εργοτέλη και Χανιά.

Ταξιαρχία... βαρέων βαρών και στα Χανιά. Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Superleague ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους, ο Απόλλων Σμύρνης αψήφησε το πλεονέκτημα της έδρας που είχε ο Πλατανιάς και χάρη σε γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι πήρε μεγάλο διπλό στα «Περιβόλια» και συνέχισε την αήττητη πορεία του, μόνος πια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές.

Σε ένα ματς με χαμηλό ρυθμό και ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφεραν να βρουν πρώτοι το γκολ σχεδόν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και έκτοτε υπερασπίστηκαν το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος. Παρ' όλα αυτά, ο Πλατανιάς άγγιξε την ισοφάριση στο 66' και σε πρώτο χρόνο την πέτυχε, με την κεφαλιά του Ποζατζίδη να βρίσκει στόχο αλλά τον βοηθό να σηκώνει σωστά τη σημαία του για οφσάιντ.

Πλέον, ο Πλατανιάς έμεινε στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης, Μποσέτι, Καραγκούνης, Λεϊρία, Νίλι, ΜΠιανκόνι, Λουκίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Χουχούμης, Κύργιας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Ζησόπουλος, Μαρκόβσκι, Πατράλης, Γιαννιτσάνης, Μπλάζιτς

Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας 1-0: Δυσκολεύτηκαν αλλά κέρδισαν οι Βοιωτοί

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν και με το παραπάνω, ωστόσο οι Βοιωτοί του Λεβαδειακού κατάφεραν να επικρατήσουν του Απόλλων Λάρισας με 1-0 και να φτάσουν έτσι τις δύο νίκες και τους 7 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο Ιωαννίδης με σουτ στο 43', ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Σιφναίο στο 23' είχαν χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο παίκτης των... μπλε ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μπάιτς.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάιτς, Αργυρόπουλος, Ανγκούα, Φυτανίδης, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης, Σανάμπρια (60′ Κονάν), Συμελίδης, Καστιγιόν, Ιωαννίδης.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκα, Καρατάσιος, Σάντος Κόστα, Μπαστακός, Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Τασιουλής, Μπρέμπος.

Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάσκης 3-2: Χορταστικό ματς στο Παγκρήτιο

Η χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο με τους Εγοτέλη και ΑΕ Καραϊσκάκης να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τέσσερα γκολ, με τους Κρητικούς να καταφέρνουν να κερδίζουν με 4-2 και να φτάνουν τους 7 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπουτσάκης στο 13', για να έρθει ο Προβιδάκης στο 20' να κάνει το 2-0.Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και τρία λεπτά αργότερα (23') έκαναν το 3-0 με τον Κβάτενγκ. Η αντίδραση για τους φιλοξενούμενους υπήρξε στο 31' με τον Χατζηστραβό να μειώνει σε 3-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στο δεύτερο η ΑΕ Καραϊσκάκης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Ψιάνο.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (65′ Γροντής), Έφορντ, Ροβίθης, Κβάτενγκ.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Μέτσε, Ψιάνος, Γυφτοκώστας (46′ Τσούτσης), Χατζηστραβός, Αλμπάνης (34′ Κυβελίδης), Κούστα.

Κέρκυρα – Χανιά 0-2: Άνετο πέρασμα από Κέρκυρα για Χανιά

Πολύ πιο εύκολα από όσο φαίνεται στο τελικό 2-0, τα Χανιά πέρασαν από την Κέρκυρα επικρατώντας της τοπικής ομάδας. Οι Κρητικοί έφτασαν τις δύο νίκες και τους 7 βαθμούς, με τους Κερκυραίους να μετράνε πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Παναγιωτούδης στο 22' για να κάνει το 0-2 ο Κουσκουνάς στο 52'.

Κέρκυρα (Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κ. Λ. Γεωργακόπουλος, Αμαραντίδης, Μίσκου.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Κάσσος, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Δημητριάδης, Τζιώρας, Κουσκουνάς.

Περισσότερα σε λίγο...

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα