Γιαννίκης: «Ελπίζω να ξεκινήσουν άμεσα τα ματς πρωταθλήματος»

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Ελπίζω να ξεκινήσουν άμεσα τα ματς πρωταθλήματος»

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι και ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Ανδρέας Γιαννίκης, ανέφερε πως και οι δύο ομάδες υποφέρουν από την διακοπή του πρωταθλήματος και πως ελπίζει να ξεκινήσουν άμεσα τα ματς πρωταθλήματος.

«Πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται το σημερινό φιλικό με αυτό που δώσαμε στο πρωτάθλημα. Σήμερα πιστεύω ότι στο α’ ημίχρονο έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι υποφέρουν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Έπρεπε να βρουν τον ρυθμό και οι δύο ομάδες. Γίνονταν πολλά λαθάκια εύκολα, αλλά δεν απειληθήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και στο α’ και στο β’ ημίχρονο. Είχαμε ένα πολύ καλό μισάωρο στο β’ ημίχρονο και πιστεύω ότι και στα δύο φιλικά που κάναμε χθες και σήμερα είχαμε ως στόχο να βρούμε ρυθμό που είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα για να προσθέσει πως ελπίδα όλων είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

«Αν χρειαστεί θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά ελπίζω να σταματήσει αυτό που γίνεται γιατί και ο ποδοσφαιριστής να ανεβοκατεβάζει εντάσεις και ψυχολογία. Είδαμε σήμερα ότι ήταν αναγκαίο και χρειαστήκαμε αυτό το φιλικό για να μπούμε στον ρυθμό μας. Είναι διαφορετικό να κάνεις προπόνηση και διαφορετικό να παίζεις παιχνίδια».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα