Ηρακλής: Την Τετάρτη (17/07) στην Επιτροπή Εφέσεων για τη δικαίωση!

Ηρακλής: Την Τετάρτη (17/07) στην Επιτροπή Εφέσεων για τη δικαίωση!

Gazzetta team
Ηρακλής: Την Τετάρτη (17/07) στην Επιτροπή Εφέσεων για τη δικαίωση!

bet365

Ελπίδες δικαίωσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και στην εκδίκαση της Τετάρτης (17/07) για τον υποβιβασμό του το 2011 τρέφει ο Ηρακλής, που ζήτησε και πέτυχε αναψηλάφηση της υπόθεσής του.

Οκτω χρόνια μετά τον υποβιβασμό του για την πλαστή φορολογική ενημερώτητα, ο Ηρακλής βρίσκεται ξανά στις δικαστικές αίθουσες για να διεκδικήσει, έστω κι ετεροχρονισμένα, τη δικαίωσή του.

Η διαδικασία ξεκίνησε μετά τη δικαίωση του πρώην μεγαλομετόχου του συλλόγου, Αντώνη Ρέμου στα πολιτικά δικαστήρια. Τότε ο Γ.Σ απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ, ζητωντας την αποκατάσταση του και δικαιώθηκε πρωτόδικα. Πλέον η υπόθεση θα οδηγηθεί στην Επιτροπή Εφέσεων για αναψηλάφηση κι εφόσον εκεί δικαιωθεί πάλι ο «Γηραιός», τότε θα επιστρέψει στη Super League, παρότι πλέον είναι άγνωστο αν θα το κάνει στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία, όπως αυτές προέκυψαν μετά την αναδιάρθρωση.

Έτσι την Τετάρτη (17/07) οι τακτικοί δικαστές της Επιτροπής θα αποφασίσουν για τη δικαίωση του συλλόγου, που περιμένει με αγωνία την ετυμηγορία. Σημειώνεται πως εφόσον ο Ηρακλής δικαιωθεί, μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με μητρικό σωματείο τον Γ.Σ και χωρίς χρέη, αφού σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο οι σύλλογοι που υποβιβάστηκαν πριν το 2015 στη Γ' Εθνική προσωποποιούν τα χρέη τους.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα