ΠΑΣ Γιάννινα: Η (διαφαινόμενη) αποχώρηση του Μιχαήλ

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Η (διαφαινόμενη) αποχώρηση του Μιχαήλ

bet365

Ο υποβιβασμός στη Super League 2 φέρνει αλλαγές και όλα δείχνουν πως ο αρχηγός του «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν θα συνεχίσει στην ομάδα
Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε ο Αλέξης Μιχαήλ να πει «αντίο» στον ΠΑΣ.
Ο υποβιβασμός του «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι λογικό πως θα επιφέρει ανακατατάξεις και μία από αυτές αφορά την αποχώρηση των πρωτοκλασάτων παικτών του. Ο «κάπτεν» συμπεριλαμβάνεται στη σχετική κατηγορία και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα βιώσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση.
Βλέπετε ο 32χρονος στόπερ βρίσκεται στα Γιάννινα από το 2004, όταν και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Γέννημα θρέμμα της ομάδας, έκτοτε αγωνίζεται σερί με τη φανέλα της, με μόνη εξαίρεση δύο εξάμηνους δανεισμούς του σε Λαμία και Πανσερραϊκό. Πάντα όμως είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.
Το όνομά του συνδέθηκε άρρηκτα με τη σύγχρονη ιστορία του και μάλιστα, ήταν εκείνος που σημείωσε το «παρθενικό» ευρωπαϊκό γκολ του «Αγιαξ», στην πρώτη του εκτός των συνόρων παρουσία. Στις 14 Ιουλίου του 2016 κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ.
Αλλά είπαμε, η πτώση της Super League 2 «μεταφράζεται» στο κλείσιμο μίας εποχής και μετά από
338 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ σε όλες τις διοργανώσεις, η επόμενη χρονιά θα τον βρει κάπου αλλού. Εντός συνόρων ή στην Κύπρο, στην προκειμένη περίπτωση μικρή σημασία έχει. Εκείνο που μένει είναι πως έχουμε... υποστολή σημαίας.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα