ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ επιστρέφει στην Μπριζ και… βλέπουμε!

ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ επιστρέφει στην Μπριζ και… βλέπουμε!

ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ επιστρέφει στην Μπριζ και… βλέπουμε!

bet365

Ο Τσέχος επιθετικός, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κλαμπ Μπριζ, θα πρέπει να επιστρέψει στο Βέλγιο μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο Euro.

Σημερινά (30/5) δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρονται στη διαχείριση, που καλείται να κάνει η Κλαμπ Μπριζ. αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί την προηγούμενη χρονιά και μέσα στα ονόματα είναι και του Μάικλ Κρμέντσικ.

Ο Τσέχος επιθετικός αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, στο συμβόλαιο δανεισμού υπάρχει ρήτρα (4 εκατ. ευρώ), αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί αφού οι δανεικοί ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο Βέλγιο, με τους ανθρώπους του κλαμπ να αποφασίζουν για ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα παραχωρηθούν εκ νέου είτε με την μορφή δανεισμού, είτε θα πωληθούν σε άλλες ομάδες.

Ο Κρμέντσικ έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, αλλά δεν είναι στο χέρι του η τελική απόφαση.

Μετά την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και σε συνάρτηση με το θέμα της πιθανής πώλησης του Κάρολ Σφιντέρσκι, θα πρέπει να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι της ενίσχυσής του στη θέση του σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα