MME της Βραζιλίας: Βάζουν στο... κάδρο για Ολυμπιακό και ΑΕΚ τον Λίνκολν (vid)

MME της Βραζιλίας: Βάζουν στο... κάδρο για Ολυμπιακό και ΑΕΚ τον Λίνκολν (vid)

bet365

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Σάντα Κλάρα, τον οποίο θέλουν όμως και σύλλογοι όπως η Πόρτο.
Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Λίνκολν, της Σάντα Κλάρα που μετά από μια εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Πόρτο όσο και η Γαλατά, όπως τονίζεται σχετικά στη Βραζιλία.
Παράλληλα για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο με τη Σάντα Κλάρα αλλά έχει και μέρος των δικαιωμάτων του η Γκρέμιο επισημαίνεται πως τον θέλουν και οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Ο Λίνκολν που είναι επιτελικός χαφ (παίζει και σαν δεκάρι) και ακραίος επιθετικός φέτος είχε στην Πορτογαλία χρονιά με 32 ματς και 1 γκολ αλλά και 5 ασίστ. Με ύψος 1.78 ο παίκτης είναι κυρίως αριστεροπόδαρος με καλή τεχνική αλλά και καλές εκτελέσεις σε στατικές φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα