Άρης: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η επιλογή της Αυστρίας

Άρης: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η επιλογή της Αυστρίας

Gazzetta team
Άρης: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η επιλογή της Αυστρίας

bet365

Στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη, ενώ το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας προγραμματίστηκε για τις 15 Ιουνίου στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο» και τέσσερις ημέρες αργότερα, η αποστολή θα μεταβεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ… «το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας από τις 29 Ιουνίου μέχρι της 8 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδας μας θα δώσει 3-4 φιλικά παιχνίδια (το πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες)».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED