Άρης: «Κλείνει» προς Αυστρία για το πρόγραμμα προετοιμασίας

Άρης: «Κλείνει» προς Αυστρία για το πρόγραμμα προετοιμασίας

Άρης: «Κλείνει» προς Αυστρία για το πρόγραμμα προετοιμασίας

bet365

Ο Άρης δεν έχει καταλήξει στο πλάνο προετοιμασίας ενόψει της επόμενης χρονιάς, ωστόσο η πρώτη συνάντηση (κατά πάσα πιθανότητα) θα γίνει στις 15 Ιουνίου και στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν κατασταλάξει ως προς το πλάνο της προετοιμασίας, προσανατολίζονται όμως στην έναρξη αυτής στις 15 Ιουνίου όπου παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Είναι δεδομένο ότι για λίγες ημέρες θα βρεθούν στα 3-5 Πηγάδια όπου σ’ αυτό το διάστημα θα δοθεί έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ενώ το πιθανότερο είναι να βρεθούν στην Αυστρία για τουλάχιστον δέκα ημέρες όπου εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει και την πραγματοποίηση τουλάχιστον τριών φιλικών αγώνων.

Το πλάνο θα καταρτιστεί αναλόγως και της ολοκλήρωσης των έργων αντικατάστασης του χλοοτάπητα που προβλέπεται να γίνουν και στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στο Νέο Ρύσιο. Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία δεν θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη των 35-40 ημερών, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις (στον δεύτερο προκριματικό γύρο) θα αρχίσουν στις 22 Ιουλίου.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED