Ολυμπιακός: Το ποσό που ζητάει για Φορτούνη μπορούν να το δώσουν μόνο αραβικές ομάδες

Ολυμπιακός: Το ποσό που ζητάει για Φορτούνη μπορούν να το δώσουν μόνο αραβικές ομάδες

bet365

Το ποσό των 7-8 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη είναι ένα νούμερο που πιάνουν μόνο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Μέχρι 4-5 εκατ. ευρώ το... ταβάνι των Τούρκων.

bwin - Τα playoffs του NBA με μεγάλες αποδόσεις και χιλιάδες αγορές! | 21+

Επισήμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για τον Φορτούνη. Υπάρχει όμως μία σειρά συζητήσεων - προφανώς και με την πλευρά του Ολυμπιακού - που έχει γίνει μετά το ενδιαφέρον κυρίως των τουρκικών ομάδων (των Μπεσίκτας και Γαλατά). Ο Κώστας Φορτούνης ως γνωστόν μετά το πέρας της φετινής περιόδου έχει στο μυαλό του και την προοπτική της Ευρώπης υπό την έννοια πως περίμενε ότι φέτος θα είχε περισσότερο χρόνο και ότι σκέφτεται ότι και του χρόνου μπορεί να γίνει το ίδιο.

Σε σχέση με τα χρήματα που θα ήθελε ο Φορτούνης - που ήδη έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό - καλύπτεται και από τις τουρκικές ομάδες και από τους Άραβες. Πλην όμως τα 7-8 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός τα φτάνουν μόνο σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία. Οι Τούρκοι σε αυτή τη φάση - δίχως να προκύπτει επίσημη κρούση - φτάνουν έως τα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι φυσικά και το εάν ο ίδιος ο παίκτης επιμείνει στο να ψάξει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Αυτό μένει να φανεί. Και μένει να φανεί στο προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα