Βόλος: Έρχεται ο Κολομβιανός Ροσέρο

Βόλος: Έρχεται ο Κολομβιανός Ροσέρο

Gazzetta team
Βόλος: Έρχεται ο Κολομβιανός Ροσέρο

bet365

Ο Βόλος φέρνει τον 22χρονο Κολομβιανό δεξιό εξτρέμ, Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα.

Στο Βόλο αναμένεται αύριο ο Κολομβιανός, Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο, για να υπογράψει με το σύλλογο της Μαγνησίας. Πρόκειται για νεαρό δεξιό εξτρέμ που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και τα τελευταία δύο χρόνια έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Μάλτα.

Ο 22χρονος απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ ανώτερο επίπεδο, καθώς στην εφετινή σεζόν που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ και 6 ασίστ σε 22 αγώνες με τη Σάντα Λουτσία. Τον παίκτη εκπροσωπεί ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο οποίος θα παραμείνει στο Βόλο καθώς θα χειριστεί και την υπόθεση του Μάτιτς Κότνικ ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει.

* Έλληνας μάνατζερ συμμετείχε στο deal της μεταγραφής του Τόνι Ντομγκιόνι στη Φίτεσε που ολοκληρώθηκε σήμερα. Ο Ελβετός, γεννημένος στην Κροατία, μέσος προέρχεται από τρεις εξαιρετικές και «γεμάτες» σεζόν με τη Ζυρίχη και στα 22 του θα πάρει την ευκαιρία του στην ολλανδική Eredivisie. Ελβετικό γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του FIFA Agent Σπύρου Μαραθωνίτη ο οποίος έχει πρόσβαση εδώ και αρκετά χρόνια στην ολλανδική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα