ΠΑΟΚ: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για τον Γκαρσία» (vid)

ΠΑΟΚ: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για τον Γκαρσία» (vid)

ΠΑΟΚ: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για τον Γκαρσία» (vid)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία ως προπονητής της πρώτης ομάδας, αλλά κράτησε ανοικτή την πόρτα της Τούμπας για τον Ουρουγουανό.

«Ευχαριστούμε Πάμπλο. Ευχαριστούμε El Canario». Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε τους τίτλους τέλους της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία στο πόστο του πρώτου προπονητή.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μετά την συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, έχει στα χέρια του ανοικτή πρόταση για να συνεχίσει σε οποιοδήποτε πόστο του συλλόγου επιθυμεί και μάλιστα δίχως να υπάρχει χρονική δέσμευση ως προς την απάντησή του.

Στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Δεν αποχαιρετούμε ένα τόσο σημαντικό μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας, καθώς η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Τον ευχαριστούμε για όσα ήδη πρόσφερε και είμαστε βέβαιοι ότι έρχονται και άλλα στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα