Ιωνικός: Ο Σπανός άρχισε το «χτίσιμο»

Ιωνικός: Ο Σπανός άρχισε το «χτίσιμο»

bet365

Οι Γιάννης και Παναγιώτης Τσιριγώτης έχουν δώσει... λευκή επιταγή στον Δημήτρη Σπανό για να χτίσει ένα ρόστερ, που θα οδηγήσει στον Ιωνικό στην παραμονή της Super League Interwetten. Ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα της Νίκαιας.

Μετά την επιστροφή του Ιωνικού στη Super League Interwetten, το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει η διοίκηση Τσιριγώτη ήταν να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Δημήτρης Σπανός έχει πάρει ψήφο απόλυτης εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και παράλληλα... λευκή επιταγή για να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ιδέα που υπάρχει είναι να παραμείνουν από επτά έως δέκα παίκτες το πολύ από την ομάδα της ανόδου. Πλατέλλας, Μάναλης, Γκοτσούλιας, Κώστας Τσιριγώτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φοράνε τη φανέλα με το αστέρι και του χρόνου, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρήσει στο ρόστερ και τον Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος τραυματίστηκε στα τέλη του Ιανουαρίου και από τότε είναι εκτός. Από τους παραπάνω παίκτες που διαβάσατε, οι δύο είναι στόπερ, ενώ στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι η παραμονή και του Μιχάλη Κύργια ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στη φετινή ξέφρενη πορεία της ομάδας. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε ποιοι άλλοι θα δεχτούν πρόταση για παραμονή στην ομάδα.

Από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, οι Κάστρο, Ρόλε, θα ψάξουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Πάμε τώρα στις μεταγραφές. Δεδομένα, θα γίνουν 15 προσθήκες... πρώτης γραμμής! Όσον αφορά στους Αλμπάνη, Ιατρούδη και Σαμπανάτζοβιτς που ανήκουν στην ΑΕΚ, δεν τίθεται θέμα για το αν τους θέλουν στη Νίκαια. Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο απλό.

Εκτός από τους Χνιντ, Ινσούα, Σιμάο και Ντέλετιτς που σκοπός είναι να μην βρίσκονται καν στην πρώτη της Ενωσης, όλοι οι υπόλοιποι θα αξιολογηθούν από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και στη συνέχεια θα γίνει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.

Τα πρώτα... κοψίματα θα γίνουν στην α' φάση στα Σπάτα κι οι υπόλοιποι στη β' φάση προετοιμασίας στο εξωτερικό. Οπότε, είναι πολύ νωρίς για να πούμε το ποιοι από την Ενωση θα δοθούν (αν δοθούν) δανεικοί γενικά και όχι αποκλειστικά στον Ιωνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα