Απόλλων Σμύρνης: Εξασφάλισε την άδεια

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Εξασφάλισε την άδεια

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι που δεν είχε συμβεί σε πρώτο βαθμό.

Πριν λίγες μέρες στην ανακοίνωση της Super League Interwetten, γινόταν γνωστό πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν εξασφάλισε άδεια λόγω υποβολής ανακριβών στοιχείων (άρθρο 8α παρ. 3 Κανονισμού Αδειοδότησης).

Το θέμα δεν ανησυχούσε τους ανθρώπους της ομάδας, καθότι ήταν τυπικό. Ετσι, σήμερα έγινε γνωστό πως σε δεύτερη φάση, χορηγείται στην ΠΑΕ η άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 26 Μαΐου 2021 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης και την υπ’ αριθμό 11201/21.05.2021 Έφεση της ανωτέρω ΠΑΕ κατά της υπ’αριθμό 8/18.05.2021 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση κατά της υπ’ αριθμ. 8/18.05.2021 Απόφασης του Π.Ο.Α.

Χορηγεί την άδεια για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA License) και τη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α' Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου (Super League 1), για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

SUPERLEAGUE NEWS FEED