Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του με τον Σιόβα μετά τον υποβιβασμό της Ουέσκα (vid)

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του με τον Σιόβα μετά τον υποβιβασμό της Ουέσκα (vid)

bet365

Η Ουέσκα έπεσε κατηγορία και ο Ολυμπιακός έχει στα πλάνα του την περίπτωση του έμπειρου στόπερ, που πάντως θα έχει προτάσεις και στην Ισπανία.
Ήταν το 2017 όταν ο Δημήτρης Σιόβας ξεκινούσε την ισπανική του ποδοσφαιρική... περιπέτεια με τη Λεγανές. Έκτοτε θα περνούσαν τα χρόνια και ο ίδιος θα συνέχιζε στην Ισπανία για να βρίσκεται φέτος στην Ουέσκα.
Ο υποβιβασμός της ομάδας όπου ανήκει ωθεί τον έμπειρο στόπερ στο να δει το τι θα κάνει με την καριέρα του και δίνει μία μεταγραφική ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Μία ευκαιρία να φέρει πίσω τον διεθνή στόπερ στο Λιμάνι, που πλέον είναι πολύ πιο ώριμος και έχοντας κάνει καλές χρονιές στην Ιβηρική. Ο Σιόβας βέβαια έχει ζήτηση και στην Ισπανία, ωστόσο ο πειραϊκός σύλλογος μπορεί να του δώσει όσα χρειάζεται για τη συνέχεια της καριέρας του. Φέτος ο Σιόβας είχε 36 ματς με 2 γκολ και το συμβόλαιό του λήγει το 2022.
Ο Δραμινός στόπερ είναι πια στα 32 του χρόνια. Είναι στη λίστα των στόπερ για τη νέα χρονιά στους Πειραιώτες και λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς του αλλά και επειδή ξέρει καλά πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και φυσικά τις απαιτήσεις στον σύλλογο. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 107 αγώνες με 3 γκολ και 4 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα