GZH: «Ομάδα από την Ελλάδα κινήθηκε για τον Ντόουγκλας Κόστα» (vid)

GZH: «Ομάδα από την Ελλάδα κινήθηκε για τον Ντόουγκλας Κόστα» (vid)

bet365

Ομάδα από την Ελλάδα κινήθηκε σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα για την απόκτηση του Ντόουγκλας Κόστα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους στην Γκρέμιο.

O Ντόουγκλας Κόστα επέστρεψε στη Βραζιλία, καθώς η Γιουβέντους ανακοίνωσε το δανεισμό του στην Γκρέμιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα συναντήσει ξανά τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ραφίνια, με τον οποίον ήταν συμπαίκτες στην Μπάγερν.

Κι όμως σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα GaúchaZH αρνήθηκε πρόταση από το MLS, ενώ για την απόκτησή του κινήθηκε ομάδα και από την Ελλάδα (δεν αποκαλύπτεται το όνομά της), αλλά και από τις Πορτογαλία, Τουρκία και Κίνα.

O Ντόουγκλας Κόστα έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και ισάριθμα Super Cup Ουκρανίας με τη Σαχτάρ, τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Γερμανίας, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Μπάγερν, τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Super Cup Ιταλίας με τη Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκρέμιο: Ξανασμίγει με Ραφίνια ο Ντόουγκλας Κόστα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα