Άρης: Αλλάζει χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης: Αλλάζει χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης: Αλλάζει χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης θα προχωρήσει σε νέα αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης» και το πλάνο των έργων προβλέπει την ολοκλήρωση των εργασιών πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα.
Οι «κίτρινοι» είχαν προχωρήσει στην τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα πριν από δύο χρόνια και η αντικατάσταση του τωρινού ήταν αναπόφευκτη λόγω της φθοράς που υπέστη στο ίδιο διάστημα, ειδικά την περίοδο των χιονοπτώσεων στη Θεσσαλονίκη. Πέραν αυτής της φθοράς, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο διάστημα των έντονων χιονοπτώσεων στην πόλη. Η διαδικασία της μελέτης έχει ολοκληρωθεί και στο προσεχές διάστημα προβλέπεται να ξεκινήσουν οι εργασίες με την τοποθέτηση νέου υβριδικού χλοοτάπητα και με την προοπτική ότι το «Κλ. Βικελίδης» θα είναι έτοιμο για πρώτο ευρωπαϊκό) αγώνα της χρονιάς εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Ιούλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα