Απόλλων Σμύρνης: Η επόμενη μέρα

Απόλλων Σμύρνης: Η επόμενη μέρα

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη σεζόν και στις 22 Ιουνίου, η ομάδα θα είναι πίσω για να ξεκινήσει η προετοιμασία της. Ποιες υποθέσεις «καίνε», τί λένε για Χάβο!

Στον Απόλλωνα Σμύρνης, η χρονιά ολοκληρώνεται και επίσημα σήμερα με μία συνάντηση που θα έχουν οι παίκτες μαζί με τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ.

Από εκεί και πέρα, οι Μάκης Χάβος (στις φήμες ότι αποχωρεί από τη Ριζούπολη γίνεται σαφές ότι η ομάδα έχει προπονητή) και Αντώνης Μανίκας σχεδιάζουν το αύριο της ομάδας, το οποίο θα ξεκαθαρίσει ακριβώς όταν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο στα χέρια τους αναφορικά με υποθέσεις που «καίνε», όπως για παράδειγμα αυτή του Τόμας Μπεντινέλι. Ο Βραζιλιάνος, είναι ο ηγέτης της ομάδας και για να μείνει θέλει μια σημαντική αύξηση στο συμβόλαιό του, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το θέμα είναι ανοιχτό και ακόμη δεν έχει κλείσει.

Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε αν θα παραμείνει κι ο Ντάουντα στο ρόστερ, ο οποίος βέβαια έχει συμβόλαιο αλλά υπάρχουν σκέψεις για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Δεδομένα, ο κόουτς Χάβος, θα χρειαστεί επιθετικό, 2 εξτρέμ, ένα στόπερ, ένα δεξί μπακ για μπακ απ του Μπαξεβανίδη, ενώ θα χρειαστεί κι ένα αριστερό μπακ με πιο τεχνικά χαρακτηριστικά απ' αυτά που έχει ο Χουχούμης. Θυμίζουμε ότι ο Βιτλής είναι τραυματίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα πρέπει να βρεθεί κι ένα χαφ για να καλύψει το κενό του Κολ, ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή για οικογενειακούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα