Πίτι: «Σκοπεύω να παίξω για ακόμη μία σεζόν»

Gazzetta team
Πίτι: «Σκοπεύω να παίξω για ακόμη μία σεζόν»

bet365

Ο Ισπανός χαφ θα κλείσει σε μερικές ημέρες τα 40, όμως θέλει να βρίσκεται και του χρόνου στα γήπεδα
Την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν εξέφρασε ο Πίτι, μέσω των όσων είπε στην «AS». Ο Ισπανός χαφ που θα κλείσει σε μερικές ημέρες τα 40 (έχει γεννηθεί στις 26/5/1981) και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Λαμία, έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στα γήπεδα και τόνισε πως πρόθεσή του είναι να παίξει και του χρόνου και ύστερα να γίνει προπονητής. «Αισθάνομαι ακόμα καλά σωματικά και σκοπεύω να συνεχίσω να παίζω για μια ακόμη σεζόν. Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα. Πρόσφατα τελείωσσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τη Λαμία. Θέλω να παραμείνω κοντά στο ποδόσφαιρο και κοντά στην μπάλα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Θέλω να γίνω προπονητής στο μέλλον. Ελπίζω να πάρω το μισό καλό από αυτό που μου δόθηκε ως παίκτης. Βλέπω πολλούς συναδέλφους προπονητές και είναι μια κατάσταση που μου αρέσει και την οποία θέλω να ακουλουθήσω όταν αποσυρθώ». Πάντως το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στην ομάδα, δεν συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα