Με απουσίες στη Ριζούπολη η Λαμία

Gazzetta team
Με απουσίες στη Ριζούπολη η Λαμία

bet365

Διάφοροι παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι για τον Μιχάλη Γρηγορίου στο τελευταίο ματς της Λαμίας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Λαμία κλείνει τις υποχρεώσεις της για φέτος κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία το Σάββατο (19:30) με τον Γρηγορίου να μην υπολογίζει διάφορους ποδοσφαιριστές. Εκτός παραμένουν οι Μαρτίνεθ, Σκόνδρας και Ντέλετιτς, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Βλάχο. Τιμωρημένος είναι ο Μπεχαράνο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Τζέιμς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Επασί, Θεοδωράκης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα