Άρης: Στην προπόνηση και ο Τζέγκο

Άρης: Στην προπόνηση και ο Τζέγκο

Άρης: Στην προπόνηση και ο Τζέγκο

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο βρέθηκε στις αθλητικής εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο και αντάμωσε με τους συμπαίκτες του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Η χρονικά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Αυστραλό μέσο καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του στο πέμπτο μετατάρσιο τον ανάγκασε να υποβληθεί σε εγχείρηση και το διάστημα της αποθεραπείας προσδιορίζεται στους δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος δεν θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λογικά δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την προετοιμασία των «κίτρινων» (ενόψει της επόμενης σεζόν) από την πρώτη μέρα.

Σήμερα (11/5) ο Τζέιμς Τζέγκο βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, συζήτησε με τους συμπαίκτες του και φυσικά τους ευχήθηκε ενόψει της αυριανής (12/5) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα