Ποιον ψάχνεις στο τελέφωνο κύριε Μπόλονι;

Ποιον ψάχνεις στο τελέφωνο κύριε Μπόλονι;

Ποιον ψάχνεις στο τελέφωνο κύριε Μπόλονι;

bet365

O Mάκης Παπασημακόπουλος δεν ασχολείται με την απόλυση του Μπόλονι αλλά για το απόλυτο highlight που μας χάρισε.

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύεις κανείς για τον Λάζλο Μπόλονι, ανεξάρτητα με το αν δηλαδή τον θεωρεί κανείς εντελώς λάθος επιλογή για τον ΠΑΟ ή «θύμα» των καταστάσεων και κάποιων αρκετά «κακομαθημένων» παικτών, η πορεία του στον πάγκο των πρασίνων ολοκληρώθηκε, αφήνοντας ως σπουδαίο επίλογο ένα κάδρο, μια φωτογραφία, μια στιγμή από αυτές που ταιριάζουν απόλυτα με τον εξόχως γραφικό χαρακτήρα της σπουδαίας υπερλίγκας μας.

Μια βόλτα στους πάγκους

Έχουμε ψιλοπεράσει τα 20 λεπτά αγώνα (με την ΑΕΚ ντε) που λέτε, ο Νιας μόλις έχει φρεσκοφάει μια μπάλα στο πρόσωπο και καθώς οι κάμερες ρίχνουν μια ματιά στους πάγκους των ομάδων, «πιάνουν» τον θείο Λάζλο να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Ομολογουμένως δεν είναι κάτι που το βλέπει κανείς συχνά, το να έχεις πιάσει το μπίρι-μπίρι την ώρα που η ομάδα σου ΚΑΙΓΕΤΑΙ για πόνδους κι εσύ (μάλλον) για την δουλειά σου, αλλά ΣΑΦΩΣ και θα μπορούσε να υπάρξει μια λογική εξήγηση σε όλο αυτό, του τύπου «ο Λάζλο μιλούσε με έναν φίλο του, ΕΞΠΕΡ της τακτικής μήπως κι ισιώσει το ματς» ή «ο Λάζλο μιλούσε με κάποιους ακροβολισμένους συνεργάτες του για να του μεταφέρουν μια πιο πανοραμική εικόνα του ματς και των κινήσεων των δύο ομάδων». Όλα αυτά τα «θετικά» βέβαια ΑΝ οι πράσινοι δεν έχαναν. Από την στιγμή που το τρίποντο πουλάκι πέταξε όμως, ξεκίνησε το χονδρό δούλεμα στον πρώην πια τεχνικό του ΠΑΟ.

Έπαιρνε αεροδρόμιο γράψανε, έπαιρνε ταξιδιωτικό πρακτορείο γράψανε, έπαιρνε τον ατζέντη του να του βρει δουλειά γράψανε, έπαιρνε τον Ντρεοσί να βάλει (κι άλλη) πλάτη γράψανε, γενικά γράψανε.

Αυτό που όμως με μεγάλη στενοχώρια είδα να ΜΗΝ γράφουνε είναι την σύνδεση της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ αυτής στιγμής του Λάζλ Μπόλονι στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις απόλυτα συγγενικές με τη στιγμή παραγωγές του ελληνικού πενταγράμμου.

Live and direct από τις λέσχες

Δηλαδή να με σχωράτε κιόλας, είναι δυνατόν να μην θέλησε κανείς να αναφέρει τον Θέμη τον Αδαμαντίδαρο;

«Το τηλέφωνο απόψε δε χτύπησε κι η σιωπή την καρδιά μου τη νίκησε
και να δεις που το είχα διαίσθηση πως μπορεί να συμβαίνει κανένα κακό»

Δηλαδή τι πιο ταιριαστό; Διότι συνέβη κάτι κακό. Ο θείος Λάζλο απολύθηκε. Εγώ θα σας ανοίγω τα μάτια δηλαδή; Ή μήπως ο Θέμης που έχει βαρύ πρόγραμμα αυτόν τον καιρό με τις εμφανίσεις του σε λέσχες ανά την επικράτεια;

Αλλά θα σας πάω και αλλού. Δηλαδή με σχωράτε κιόλας, ο Χρηστάρας ο Κυπριανίδης για ποιόνα τα έλεγε; ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

«Κι αν το τηλέφωνο χτυπάει λείπω εγώ, την κλήση προωθώ
δεν απαντάω πια σε σένα αδιαφορώ, την κλήση προωθώ»

Είναι ή δεν είναι στίχος γραμμένος στα μέτρα εκείνης της στιγμής, τότες που θα έπαιρνε ο θείος Λάζλο τον σερ Γιάννη και ο δεύτερος θα το είχε στο μουγκό; Μην σας πω ότι και τον Ντρεοσί να έπαιρνε εκείνη την ώρα ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ τους στίχους του Χρηστάρα θα του αφιέρωνε.

Δεν σας κάνουν αυτά; Θέλετε κάτι πιο ποπ; Κάτι πιο αλαφρύ; Έχω και τέτοιο.

Και λίγο Κόμπρα στο κόλπο

Έχω και σπουδαίο Γιώργο Αλκαίο, που σε τούτο το βίντεο κάνει και λίγο channeling τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο Κόμπρα που δεν συνδέεται με το θέμα μας, αλλά οκ ο Σταλόνε στο Κόμπρα τρώει πίτσα ψυγείου με το ψαλίδι, είπα να το τιμήσω.

Τα λέει λοιπόν ΚΑΙ ο Γιώργαρος ο Αλκαίος. ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

«Ξέχνα το μωρό μου, το τηλέφωνό μου
Μη με ξαναπάρεις πια, άφησέ με
Όσο και να κλάψεις, δεν θα με αλλάξεις,
μήνυμα μη στείλεις πια, ξέχασέ με»

Ούτε τηλέφωνα, ούτε SMS, ούτε φωνητικά, ούτε τίποτα κύριε Μπόλονι. Ο διαιτητής εσφύριξεν λήξη και ό,τι γράψει το Α4 του αγώνος.

Και καθίστε εσείς να συγκεντρώνεστε στην φωτογραφία, στο πλάνο και μόνο και να μην ρίχνετε ολίγη καλλιτεχνική γραβιέρα πάνω από την όλη κατάσταση, ώστε να απογειωθεί στα επίπεδα γραφικότητας που μας αξίζουν ως ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διότι σας ερωτώ. Σκηνή χωρισμού χωρίς μουσική γίνεται; Δεν γίνεται.

Πάλι όλα εγώ; ΠΑΛΙ;

Ακούστε το πρώτο PodGazzt για όλα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει σχέδιο στην ομάδα και ποιος θα ειναι ο επόμενος προπονητής;

44.000€ εγγυημένες στην 4η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+) Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος