Εικονική κερκίδα Ολυμπιακού για τη φιέστα: Έσπασε το... φράγμα των 20.000 εισιτηρίων

Εικονική κερκίδα Ολυμπιακού για τη φιέστα: Έσπασε το... φράγμα των 20.000 εισιτηρίων

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να δείχνει τη στήριξή του προς την ομάδα και τον Ερασιτέχνη δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την εικονική εξέδρα της φιέστας.
Για τις ανάγκες της εικονικής εξέδρας της φιέστας των Πειραιωτών στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την Τετάρτη ήδη έχουν διατεθεί πάνω από 20.000 εισιτήρια. Έχουν εξαντληθεί ήδη στις Θύρες 6,7,10, 30, VIP και VVIP.
Να τονιστεί ξανά πως τα χρήματα αυτά προορίζονται για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Εκτός από αυτό βέβαια η κίνηση αυτή δείχνει και τη στήριξη στην ποδοσφαιρική ομάδα που και φέτος πήρε το πρωτάθλημα. Να υπενθυμιστεί ακόμα πως ήδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσής της, προτρέπει τον κόσμο της ομάδας να μην βρεθεί στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα