Μαρτίνς: «Στα επόμενα παιχνίδια η απόδοσή μας πρέπει να είναι καλύτερη» (vid)

Μαρτίνς: «Στα επόμενα παιχνίδια η απόδοσή μας πρέπει να είναι καλύτερη» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη και για τη συνέχεια για τον σύλλογό του.
Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
Το ματς και τα νέα παιδιά αλλά και τον τελικό Κυπέλλου: Ήταν ένα παιχνίδι απλό χωρίς ιδιαίτερη ένταση. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ένα ματς σκέτο. Χωρίς ουσία. Ναι είμαστε ευχαριστημένοι από τα νέα παιδιά. Γενικά η απόδοσή μας δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των νέων παιδιών. Στα επόμενα τρία παιχνίδια η απόδοσή μας πρέπει να είναι καλύτερη για να κερδίσουμε. Γιατί θέλουμε να κερδίσουμε. Ο τελικός έχει δικά του χαρακτηριστικά. Ο τελικός Κυπέλλου θα είναι άλλο ματς. Θα έχει άλλα χαρακτηριστικά με το ντέρμπι της Τετάρτης που θέλουμε να το κερδίσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα