ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια, που χρειάζεται ανάσες

ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια, που χρειάζεται ανάσες

ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για Βιεϊρίνια, που χρειάζεται ανάσες

bet365

Δεν εμπνέει ανησυχία το χτύπημα που δέχθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια από τον συμπατριώτη του Μπρούνο Γκάμα στο ντέρμπι της Τούμπας.

Καθησυχαστικοί είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον τραυματισμό του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 61ο λεπτό του ντέρμπι με τον Άρη, μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος πάτησε πάνω στον αστράγαλο του συμπατριώτη του.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» αποχώρησε με δεμένο το πόδι από την Τούμπα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρός, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (10/5) όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι ο 35χρονος «κάπτεν» του ΠΑΟΚ χρειάζεται ανάσες και η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα