Ιωνικός: Επίθεση του κόουτς Σπανού στα media και «αν δεν μας θέλει κανείς, να μας το πουν!» (vid)

Ιωνικός: Επίθεση του κόουτς Σπανού στα media και «αν δεν μας θέλει κανείς, να μας το πουν!» (vid)

Gazzetta team
Ιωνικός: Επίθεση του κόουτς Σπανού στα media και «αν δεν μας θέλει κανείς, να μας το πουν!» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, ξέσπασε κατά των ΜΜΕ μετά την ήττα (0-2) από την Ξάνθη και αναρωτήθηκε αν πρέπει να συνεχίσει να είναι προπονητής ή να αλλάξει δοουλειά.

Προ ημερών σημειώθηκαν επεισόδια στα Χανιά ανάμεσα σε οπαδούς του Ιωνικού, ντόπιους και αστυνομικούς, πριν από την έναρξη του αγώνα Χανιά - Ιωνικός για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League 2. Τα ΜΜΕ έδωσαν έκταση στα επεισόδια, αλλά και στο γεγονός ότι ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση, λόγω κορονοϊού, η ομάδα της Νίκαιας είχε μαζί της οπαδούς.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε το Σάββατο (8/5) ότι θα εισηγηθεί τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, λέγοντας: «Ο μη σεβασμός στην απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων προκαλεί αναπόδραστες συνέπειες και δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτός».

Την Κυριακή (9/5) μετά την εντός έδρας ήττα (0-2) από την Ξάνθη, ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, πέρασε στην αντεπίθεση και ανέφερε: «Εγώ νομίζω δεν ήταν ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι προπονητής ή ν' αλλάξω δουλειά. Εσείς δεν είδατε κάτι; Γιατί εγώ είδα. Είδα ένα πέναλτι, είδα παράξενη κατάσταση. Αν δεν μας θέλει κανείς, να μας το πουν. Εδώ και τρεις μέρες το μόνο που κάνετε τα κανάλια, και τα κρατικά και όλοι, είναι ν' ασχολείστε με το τι κάνει ο Ιωνικός. Ο Ιωνικός έκανε καλή προσπάθεια, όλοι τη λοιδόρησαν. Αν το ποδόσφαιρο θέλει τους τύπους που δεν πληρώνουν δραχμή, συμβόλαια, μισθούς, συγχαρητήρια, ας τους έχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα