Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς επέλεξε για το ματς στην Τρίπολη 11άδα με οκτώ Έλληνες

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς επέλεξε για το ματς στην Τρίπολη 11άδα με οκτώ Έλληνες

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με οκτώ Έλληνες στη σύνθεσή του ενώ στη θητεία του στο Λιμάνι έχει αρχίσει και ματς με εννιά Έλληνες.
Στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός ο Μαρτίνς είχε οκτώ Έλληνες, εκ των οποίων οι πέντε προέρχονται από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών. Ο λόγος για τους Τζολάκη, Καλογερόπουλο, Ανδρούτσο, Σουρλή και Βρουσάι. Επιπλέον στο βασικό σχήμα ήταν και οι Μπουχαλάκης, Χολέμπας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Άρα οκτώ στο σύνολο. Μάλιστα είναι και μία 11άδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και από τους νεανικούς ever για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη NOVA πάντως αυτός είναι ο πιο νεανικός Ολυμπιακός της σεζόν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και έχει Μ.Ο. ηλικίας 25 χρόνια, 2 μήνες και 20 ημέρες. Πριν 2 αγωνιστικές με την ΑΕΚ ο Μ.Ο. της αρχικής ενδεκάδας ήταν 28 χρ. 8 μήνες και 14 ημέρες.
Με τον Μαρτίνς όμως στον πάγκο του Ολυμπιακού υπάρχει και πιο... ελληνική 11άδα. Είναι το 2018. Στο ματς με τον Άρη Αβάτου με το 1-2 στο Κύπελλο για τον Ολυμπιακό είχαν ξεκινήσει βασικοί 9 Έλληνες. Αναλυτικότερα: Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Νικολάου, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βοϊλης και Μάνος. Αρχηγός στο ματς εκείνο ήταν ο Χουτεσιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα