Νιόπλιας: «Δεν περίμενα πως θα επιστρέψω στον ΟΦΗ, τους 2,5 μήνες έδωσα όλο τον εαυτό μου» (vid)

Gazzetta team
Νιόπλιας: «Δεν περίμενα πως θα επιστρέψω στον ΟΦΗ, τους 2,5 μήνες έδωσα όλο τον εαυτό μου» (vid)

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη στη Λαμία που οριστικοποίησε την παραμονή των Κρητικών. Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως δεν περίμενε πως θα επέστρεφε και τόνισε πως τους 2.5 μήνες έδωσε όλο τον εαυτό του.

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας που οριστικοποίησε την παραμονή των Κρητικών στην Super League Interwetten, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Ηρακλείου στο youtube ανέφερε τα εξής: «Το ευχάριστο είναι ότι τελειώσαμε από σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά όχι τόσο για αυτήν αλλά για την πίστη προς το πρόσωπο μου, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε την δική μου προς εκείνους και μας έκαναν καλύτερη ομάδα. Μπορεί να ήταν 2-0 το σκορ, στο δεύτερο υποφέραμε λίγο όμως το κάνεις αυτό γιατί μαθαίνεις τα άλλα αποτελέσματα και η προσπάθεια ήταν μεγαλύτερη στο αμυντικό αλλά όμως παίξαμε έξυπνα, διαχειριστήκαμε έξυπνα το ματς και ήταν θέμα χρόνου το δεύτερο γκολ. Μετά το 2017 δεν περίμενα να επιστρέψω στην ομάδα και αν δεν ήταν όλη αυτή η παρέα, όλοι οι φίλοι μου και ήμουν δύο χρόνια στον ΟΦΗ, δεν σου κρύβω ότι αυτούς τους 2,5 μήνες έδωσα όλο τον εαυτό μου. Ήταν μια ομάδα που η ψυχολογία της ήταν στα πολύ κάτω και ήταν πολύ δύσκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα