Μπράτσος: «Είχαμε έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ, δεν το είχαμε κάνει ποτέ»

Gazzetta team
Μπράτσος: «Είχαμε έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ, δεν το είχαμε κάνει ποτέ»

bet365

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Βόλου μίλησε για το κίνητρο που είχε η ομάδα του στο 3-1 επί της ΑΕΛ και για την παρουσία του στον πάγκο.

Όσα είπε ο Κώστας Μπράτσος στη NOVA:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Βόλου. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, βλέπω την προσπάθεια τους από την αρχή της χρονιάς, δουλεύουν σκληρά και αξίζουν τέτοιο φινάλε.

Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ γιατί δεν το είχαμε κάνει ποτέ. Έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες των πλέι άουτ εκτός από την ΑΕΛ. Θα πάμε να κάνουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το ίδιο στυλ.

Απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή στο Βόλο. Είναι μια ομάδα που έχει ηγέτη που γνωρίζει ποδόσφαιρο είναι δίπλα στην ομάδα, έχει άποψη και θέλουμε η εικόνα της ομάδας να καθρεπτίζει την προσωπικότητα του ηγέτη της».

Όσο για τον Δουβίκα πρόσθεσε: «Ο Δουβίκας είναι ένα παιδί που φεύγαμε από την προπόνηση και τον βλέπαμε να μοχθεί. Όλα αυτά που πέτυχε έγιναν και με την αιγίδα τον συμπαικτών του όλα τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική σεζόν και βοήθησαν τον εαυτό τους και την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα