Λόπεθ: «Η χειρότερη χρονιά στην καριέρα μου»

Λόπεθ: «Η χειρότερη χρονιά στην καριέρα μου»

Λόπεθ: «Η χειρότερη χρονιά στην καριέρα μου»

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και εξήγησε γιατί η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη στην καριέρα του.

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη (τον Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στην Καρταχένα) υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό και το διάστημα της αποθεραπείας του προβλέπεται να κρατήσει από έξι έως οκτώ μήνες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Άρη η οποία – όπως είπε – ήταν κατώτερη του επιπέδου του.

«Τώρα είμαι στο στάδιο αποκατάστασης. Είναι ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς που μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής και το φυσιολογικό διάστημα απουσίας κυμαίνεται από έξι έως οκτώ μήνες. Νιώθω δυνατός πνευματικά αλλά και την στήριξη πολλών ανθρώπων. Μιλάω σε καθημερινή βάση με το ιατρικό επιτελείο της Καρταχένα. Βρίσκομαι στο αρχικό στάδιο της αποθεραπείας αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν με πήρε από κάτω», είπε αρχικά και αξιολόγησε τη φετινή χρονιά.

«Προφανώς είναι η χειρότερη σεζόν στην καριέρα μου γιατί έχω έναν δύσκολο τραυματισμό του οποίου η διαχείριση δεν είναι τόσο απλή. Είναι η χειρότερη γιατί τα πράγματα δεν πήγαν καλά στον Άρη, ήρθα στην Ισπανία κι όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, ήρθε αυτός ο τραυματισμός. Πρέπει να πιστέψω στις δυνάμεις μου, να δουλέψω και να τον αφήσω πίσω μου».

Σε ερώτηση για το πού φαντάζεται τον εαυτό του την ερχόμενη σεζόν, απάντησε: «Ο δανεισμός μου στην Καρταχένα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Θα μιλήσω και με το ιατρικό επιτελείο του Άρη ούτως ώστε να δούμε πράγματα που αφορούν την αποθεραπεία μου. Με τον Άρη έχω συμβόλαιο και την ερχόμενη σεζόν. Θέλω να δουλέψω και να αποδείξω στον προπονητή ότι μπορεί να με υπολογίζει. Θέλω να επανέλθω καθώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα στο πρώτο εξάμηνο της συνεργασίας μας και ο πρώτος που το λέει είμαι εγώ. Περιορίστηκα στο ένα γκολ και στον Άρη δεν ήρθα απλά για να βάλω ένα γκολ. Πραγματικά προσπάθησα πολύ, ίσως δεν τροφοδοτούμουν όσο θα ήθελα υπό την έννοια ότι ο σέντερ φορ χρειάζεται μπαλιές για να γίνει παραγωγικός και ίσως εγώ δεν τις πήρα. Ήθελα να δείξω πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε και ρωτήθηκε για το επίπεδο συνεργασίας του με τη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη. «Στον Άρη υπάρχουν παιδιά με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον Μπερτόγλιο, τον Ματίγια, τον Τζέγκο».

Ο Ισπανός επιθετικός κατέληξε αναφερόμενος στη σχέση που ανέπτυξε με τους φίλους της ομάδας. «Παρότι δεν αγωνίστηκα σε γεμάτο γήπεδο, αναπτύχθηκε μια εξαιρετική σχέση με τους φίλους του Άρη και θέλω να τους ευχαριστήσω για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης που μου έστειλαν στην περίοδο του τραυματισμού μου. Δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα όσο θα ήθελα. Μου αρέσει ότι οι φίλαθλοι του Άρη είναι πολύ απαιτητικοί γιατί δείχνουν την πίστη τους σε σένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα