Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, ο Ουκρανός Αρανόφσκι στην Λεωφόρο

Gazzetta team
Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, ο Ουκρανός Αρανόφσκι στην Λεωφόρο

bet365

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ και 6η των πλέι άουτ με τον Ουκρανό Γεβγένι Αρανόφσκι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που θα κρίνει κατά πολύ ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. ο Elite Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ-Άρης.

Ο Ουκρανός Γεβγέν Αρανόφσκι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ολεκσάντρ Ζιούκοφ, Βαλεντίν Κούτσεφ, ενώ 4ος θα είναι ο Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Σαμοΐλη.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, στην Τούμπα θα βρεθεί ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ ο οποίος έχει διαιτητεύσει φέτος το Άρης-ΑΕΚ 1-3 για τα πλέι οφ. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος ο Τζήλος και στο VAR ο Ολλανδός Joey Kooj, με τον Παπαδάκη.

Από εκεί και πέρα ο Κουτσιαύτης ορίστηκε στο Αστέρας-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Γκορτσίλας στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος (VAR ο Διαμαντόπουλος) ενώ ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει το ματς της ΑΕΛ στον Βόλο (VAR ο Φωτιάς) και ο Παπαπέτρου το Λαμία-ΟΦΗ (VAR ο Κουμπαράκης).

Αναλυτικά οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 8/5, 19:30

Βόλος-Λάρισα: Ευαγγέλου (Λ.Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Φωτιάς, Φωτόπουλος)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Γκορτσίλας (Νικολακάκης, Μπουξμπάουμ, 4ος Κουκούλας, VAR: Διαμαντόπουλος, Μωυσιάδης)

Λαμία-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Ψαρρής, 4ος Μανούχος, VAR: Κουμπαράκης, Χριστάκογλου)

Κυριακή 9/5

15:00 ΠΑΟΚ-Άρης: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλίνκα, 4ος Τζίλος, VAR: Κοοj, Παπαδάκης)

17:15 Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός: Κουτσιαύτης (Κουρομπύλια, Τριανταφύλλου, 4ος Καραντώνης, VAR: Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος)

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Αρανόφσκι (Ζιούκοφ, Κούτσεφ, 4ος Ζαχαριάδης, VAR: Εστέβες, Σαμοΐλης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα