«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φοφανά της Γκινγκάμπ»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φοφανά της Γκινγκάμπ»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Φοφανά της Γκινγκάμπ»

bet365

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι ο 28χρονος μέσος της Γκινγκάμπ, Γκουεσούμα Φοφανά, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.
Build A Bet στο Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο έμπειρος Γάλλος άσος τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τα χρώματα της Γκινγκάμπ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Footmercato», τρεις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, την Αντβέρπ αλλά και την Κλερμόντ. Ο Γκουεσούμα Φοφανά, δεσμεύεται με την Γκινγκάμπ μέχρι τις 30 Ιουνίου και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα δεν σκέφτεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γαλλικό σύλλογο.

Βέβαια, εκτός από την Γαλλία, ο 28χρονος box-to-box μέσος δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη χώρα κι γι' αυτό ίσως η μετακόμιση στην Ελλάδα δεν μοιάζει εύκολη υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα