Η πρόβα Ολυμπιακού για Χαριλάου είχε Σουρλή κι άλλες εκπλήξεις

Η πρόβα Ολυμπιακού για Χαριλάου είχε Σουρλή κι άλλες εκπλήξεις

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τα δεδομένα για το πώς θα παίξει σήμερα ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.
Build A Bet στο Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε βέβαιοι για την ενδεκάδα, αλλά αν τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς βάλει το απόγευμα στο Χαριλάου το σχήμα που δοκίμασε χθες στο Ρέντη, αν μη τι άλλο θα υπάρχει ενδιαφέρον, υπό την έννοια της παρουσίας τόσων πολλών νέων προσώπων.

Όπως φάνηκε από την χθεσινή πρόβα στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα τον 18χρονο κεντρικό χαφ Σουρλή, που μέχρι στιγμής έχει παίξει πέρυσι ένα πεντάλεπτο (ώστε να πάρει συμμετοχή και μετάλλιο πρωταθλητή) και φέτος δύο μισάωρα, ένα στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο. Ακόμη τον Ντρέγκερ, που έχει να παίξει βασικός από την αρχή ενός αγώνα σχεδόν τρεις μήνες, από το ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο. Όπως και τον Τζολάκη, που έχουμε να τον δούμε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού περίπου δύο μήνες από ένα άλλο ματς Κυπέλλου, με τον Άρη-το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ραντζέλοβιτς, σε επίπεδο παρουσίας του στην αρχική ενδεκάδα.

Σημαντικό το παιχνίδι και για τον Κάιπερς, καθώς θα είναι το πρώτο του στο οποίο θα αγωνιστεί μόνος του στην επίθεση, καθώς όσες φορές μέχρι στιγμής είχε πάρει την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός ήταν δίπλα στον Χασάν (και μία φορά στον Ελ Αραμπί). Κατά την γνώμη μου έχει πολύ ενδιαφέρον για να δούμε αν ο Βέλγος μπορεί να σταθεί και μόνος του μπροστά η μόνο σε σχηματισμό 4-4-2.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε ο Μαρτίνς, με σχηματισμό 4-2-3-1, ήταν με Τζολάκη, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Εμβιλά, Όλεγκ, Τιάγκο, Σουρλή, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Βρουσάι.

Ο Εμβιλά αναμένεται να παίξει στόπερ, καθώς ο Σωκράτης έχει ακόμη μία ενόχληση στον προσαγωγό και προφυλάσσεται, ενώ ο Σα θα είναι στον πάγκο καθώς ο Κρίστινσον ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό. Ο Χολέμπας κι ο Μασούρας μένουν κι αυτοί στην Αθήνα για να φρεσκαριστούν καθώς παίζουν συνέχεια, ενώ φαίνεται ότι οι Ελ Αραμπί, Μπρούμα, Καμαρά, όπως κι οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Χασάν θα μείνουν στον πάγκο. Όπως κι ο πιτσιρικάς (17 ετών) στόπερ Καλογερόπουλος, στην πρώτη του παρουσία σε 20άδα του Ολυμπιακού!

Για να δούμε λοιπόν τι ψάρια θα πιάσουν οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή την ενδεκάδα εκτός έδρας κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη, που καίγεται για βαθμούς, καθότι κινδυνεύει και με μείον έξι από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον αυτή η ανάμεικτη σύνθεση με παίκτες της ας το πούμε έτσι δεύτερης και της τρίτης ενδεκάδας, συν τους Εμβιλά και Σεμέδο. Και πόσους βασικούς θα χρειαστεί να ρίξει ο Πέδρο στη διάρκεια του αγώνα!

Ο Ολυμπιακός ακόμη κι έτσι μπορεί να μην είναι όσο εύκολος αντίπαλος περιμένουν πολλοί...

Παρεμπιπτόντως, τι να σημαίνει άραγε που ο Λαλά πάλι δεν είναι καν στην 20άδα του αγώνα; Εκτός κι αν ακόμη έχει πρόβλημα τραυματισμού και δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Άσχετο: Ο 19χρονος Γκανέζος διεθνής Καμαλντίν Σουλεμάνα είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ. Το καλό είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχο κυνηγό. Το κακό είναι ότι χρειάζονται αρκετά εκατομμύρια Ευρώ για την απόκτηση του από τη Νόρτζελαντ κι ότι υπάρχουν κι άλλοι πολλοί ενδιαφερόμενοι... Πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στη Δανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.