Αστέρας Τρίπολης: Με τέσσερις απουσίες στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Με τέσσερις απουσίες στη Λεωφόρο

bet365

Εκτός παραμένουν Καπίγια και Λουίς Φερνάντεθ, ενώ στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν βρίσκονται και οι Καστάνιο και Ιγκλέσιας.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ με τον Μίλαν Ράσταβατς να ανακοινώνει αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές.

Οι Καπίγια και Λουίς Φερνάντεθ παραμένουν εκτός και δεν βρίσκονται στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν τόσο ο Καστάνιο όσο και ο Ιγκλέσιας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Άλβαρες, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα