Ανάλυση Wyscout: Η ποδοσφαιρική ευφυΐα του Καμαρά μέσα από τις πάσες του (pics & vids)

Ανάλυση Wyscout: Η ποδοσφαιρική ευφυΐα του Καμαρά μέσα από τις πάσες του (pics & vids)

Ανάλυση Wyscout: Η ποδοσφαιρική ευφυΐα του Καμαρά μέσα από τις πάσες του (pics & vids)

bet365

Η ποδοσφαιρική αντίληψη και ποιότητα του Καμαρά δεν θα μπορούσαν να αμφισβητηθούν και με τη βοήθεια της κορυφαία πλατφόρμας του Wyscout σας παρουσιάζουμε 14 περιπτώσεις δημιουργίας παιχνιδιού που το πιστοποιούν αυτό.
Ο Μαντί Καμαρά, όπως όλοι οι παίκτες έχει τον δικό του... φάκελο των στατιστικών, που φυσικά υπάρχει και στην κορυφαία πλατφόρμα του Wyscout. Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε για έναν παίκτη που έχει εξελιχθεί σε σύγχρονο χαφ και παίζει από εξάρι μέχρι δεκάρι το πως έχει επιχειρήσει να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του σε 14 περιπτώσεις (τις πιο πρόσφατες χρονικά που ξεχώρισε η πλατφόρμα από τόσες κινήσεις του) με τη φανέλα του Ολυμπιακού:
21/04/2021 με Αστέρα Τρίπολης: Στο 17.14 (από το 17.13 είναι η φωτό) τον βλέπουμε να παίρνει τη μπάλα από πλάγια θέση και να βγάζει μία εξαιρετική μπαλιά με λίγο φάλτσο στον Λαλά που όμως τον πρόλαβε ο γκολκίπερ Τσιφτσής. Από αυτή τη φάση πήρε κόρνερ ο Ολυμπιακός.
Η φωτογραφία είναι από το Wyscout, όπως και όλες οι υπόλοιπες του άρθρου
04/03/2021 με Άρη: Στο 84' ξεκινάει στον χώρο του κέντρου για να δώσει στον Χολέμπας που κάνει ένα γύρισμα το οποίο δεν καταλήγει στο κεφάλι του Ελ Αραμπί. Πηγαίνει πάνω στον Ανδρούτσο. Ουσιαστικά όμως ο Μαντί έχει 'χτίσει' έτσι μία ακόμα επίθεση.
01/03/2021 με Βόλο: Αρχικά κάνει μία μάλλον κλασική κίνησή του με αλλαγή κατεύθυνσης. Στη συνέχεια κάνει ένα εξαιρετικό 1-2 με τον Ελ Αραμπί στο 15ο λεπτό και βγάζει έτοιμο γκολ στον Μπρούμα που σουτάρει αλλά η μπάλα αποκρούεται.
25/02/2021 με PSV εκτός: Έχει ανέβει αρκετά ψηλά λίγο μετά την έναρξη του ματς. Παίρνει τη μπάλα και με τη μία τη στέλνει προς την πλευρά του Λαλά που όμως δεν την προλαβαίνει.
25/02/2021 με PSV εκτός: Μία ακόμα περίπτωση από το ματς αυτό. Εδώ έχει ανέβει σε πλάγια θέση σε ρόλο εξτρέμ για να μπορέσει να πάρει μπάλα και να τη 'σπάσει' μπροστά. Η φάση δεν του βγαίνει, ωστόσο η τοποθέτησή του ήταν έξυπνη.
07/02/2021 με ΟΦΗ: Λίγο μετά την έναρξη του β' μέρους παίρνει την μπάλα λίγο πριν το κέντρο και η κίνησή του είναι να δει γήπεδο και τον Φορτούνη και να επιχειρήσει να του βγάλει κάθετη. Σαν σκέψη πολύ καλή αλλά κόβεται από τον Κοροβέση.
13/01/2021 με ΠΑΟΚ: Στο 67' βρίσκεται στον χώρο του κέντρου και βλέπει την κίνηση του Βαλμπουενά. Του σπάει με κάθετη τη μπάλα αλλά ο Βιεϊρίνια προλαβαίνει τον Γάλλο.
17/10/2020 με Ατρόμητο: Στο 86' παίρνει τη μπάλα στο κέντρο και βγάζει με τη μία στον Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος θεωρεί πως δεν θα προλάβει τη μπαλιά και την αφήνει, ωστόσο ήταν η μπαλιά που τον έβγαζε σε πλάγια θέση και με την ευκαιρία να βγει 'φάτσα' με το τέρμα.
29/09/2020 με Ομόνοια εκτός: Λίγο πριν συμπληρωθεί το 30ό λεπτό έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο. Ανεβαίνει στο κέντρο και επιχειρεί να βρει τον Ραντζέλοβιτς που ήταν πιο προωθημένος βλέποντας κατευθείαν γήπεδο σε μία φάση που κόπηκε από αντίπαλο πάντως.
18/09/2020 με Αστέρα Τρίπολης εντός: Στο 59' παίρνει τη μπάλα στο κέντρο και δίνει με τη μία στον Φορτούνη που την αφήνει έξυπνα στον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος τη δίνει ξανά, ο Φορτούνης κάνει κίνηση και σκοράρει.
18/09/2020 με Αστέρα εντός: Περίπου στο 90' παίζει λίγο πιο ψηλά στο κέντρο. Παίρνει τη μπάλα και τη 'σπάει' στον Μασούρα σε ένα σημείο όπου τον τοποθετεί έτσι λίγο έξω από την περιοχή.
19/07/2020 με ΑΕΚ: Στο 65' η έξυπνη πάσα του βγαίνει σε ένα σημείο όπου είναι δύο συμπαίκτες του. Και ο Γκασπάρ και ο Μασούρας. Ουσιαστικά κάνει τη πάσα κάπως σκαφτή και από θέση εξτρέμ.
08/07/2020 με Άρη: Είμαστε στο 47'. Εδώ τον βρίσκουμε σε θέση δεκαριού που βγάζει γκολ πάρτο - βάλτο στον Λοβέρα και με τη μία αλλά ο Αργεντίνος αστόχησε.
05/07/2020 με Παναθηναϊκό: Στο 71' είναι η φάση που θα αναφέρουμε. Έχει βγει σε θέση προς τα πλάγια, κάνει το 1-2 και 'σπάει' στον Λοβέρα σε μία θέση απ' όπου ο Αργεντίνος μπορούσε να κάνει σέντρα ή επίθεση.
Οι φάσεις αυτές μπορεί κάλλιστα να είναι ενδεικτικές του πόσο πολύ έχει εξελιχθεί και ανέβει επίπεδο ο Καμαρά. Δεν μιλάμε μόνο έναν σκληροτράχηλο μέσο που δεν κουράζεται σχεδόν ποτέ, είναι δυνατός, μαρκάρει και καλύπτει χώρους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που έχει διανύσει μεγάλη απόσταση φτάνοντας στο σημείο να εξαρτάται από αυτόν και οργανωτικά ο Ολυμπιακός. Εξάλλου όταν οι χαφ του Καμαρά και Εμβιλά είναι σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο.

- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα