Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωση με Μπαξεβανίδη

Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωση με Μπαξεβανίδη

bet365

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης θα είναι κάτοικος Ριζούπολης για ακόμη έναν χρόνο.

Σε συμφωνία για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο κατέληξαν Απόλλων Σμύρνης και Δήμος Μπαξεβανίδης.

Το συμβόλαιο του 33χρονου δεξιού μπακ είχε ισχύ μέχρι τέλη Ιουνίου. Οι διοικούντες την ομάδα ωστόσο, εκτιμώντας τη συνεισφορά του προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Θυμίζουμε ότι η φετινή σεζόν του Μπαξεβανίδη ήταν γεμάτη με 30 ματς, 1 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα, ο έμπειρος ακραίος αμυντικός έχασε στην κανονική διάρκεια μόλις 1 ματς (αυτό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ), ενώ έχει αγωνιστεί σ' όλους τους αγώνες των play out.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δήμο Μπαξεβανίδη. Ο έμπειρος αμυντικός θα είναι παίκτης της ομάδας μας έως το καλοκαίρι του 2022».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα