Αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ζαχαριάδη: Δώρισε την αμοιβή του για καλό σκοπό

Gazzetta team
Αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ζαχαριάδη: Δώρισε την αμοιβή του για καλό σκοπό

bet365

Σε μια κίνηση αγάπης για συνάνθρωπο, ανθρωπιάς κι ενσυναίσθησης, ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκας Πραξιτέλης Ζαχαριάδη, δώρισε την αμοιβή του από τον αγώνα ΟΦΗ - ΑΕΚ, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Μετά τον Βαγγέλη Μανούχο, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, δώρισε την αμοιβή του από τον ΟΦΗ - ΑΕΚ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο ευχαριστεί τον διαιτητή της Super League κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για την προσφορά του και τη στήριξη στο Σωματείο μας.

Ο Μακεδόνας ρέφερι, ο οποίος κάθε χρόνο αυτές τις άγιες ημέρες, δείχνοντας την ευαισθησία του, ενισχύει φιλανθρωπικά Σωματεία, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», επέλεξε να προσφέρει την αμοιβή που έλαβε για την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΕΚ στις 31.01.2021 για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου.

Στις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, και να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή κ. Λουκά Ίσαρη και την Κοινωνική Λειτουργό κα. Ανδριάνα Χαλούλου για το έργο και τις δράσεις του Σωματείου.

Ενέργειες σαν του κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη μας εξοπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED