ΟΦΗ: «Καθαρός» ο υπέρηχος του Σολίς, επέστρεψε ο Βαζ

ΟΦΗ: «Καθαρός» ο υπέρηχος του Σολίς, επέστρεψε ο Βαζ

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Καθαρός» ο υπέρηχος του Σολίς, επέστρεψε ο Βαζ

bet365

Θεραπεία για τον Σολίς, επιστροφή για Βαζ, ξεκούραση για τους Στάρτζεον και Μεγιάδο στον ΟΦΗ, που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Λαμία στις 8 Μαΐου.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (27/4) η προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος επέστρεψε μετά το τέλος της άδειάς του, συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, όπως και οι Καστάνιος, Νέιρα και Γκαργκαλατζίδης.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σηφάκης, με τους Στάρτζεον και Μεγιάδο να ακολουθούν επίσης ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης.Ο Σολίς, ο οποίος υποβλήθηκε σε υπέρηχο το απόγευμα της Μ. Δευτέρας (26/4) και ήταν καθαρός, έκανε θεραπεία, όπως και οι Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σόουζα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Τετάρτη (28/4), στις 11:00 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα