Ολυμπιακός: «Τρέλα» των οπαδών της Μπόκα με Σολδάνο, τον παρομοιάζουν με Καβάνι - Λεβαντόφσκι

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Φράνκο Σολδάνο έχει σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια με τη Μπόκα και οι οπαδοί της έχουν... εκστασιαστεί, παρομοιάζοντάς με τον Καβάνι και τον Λεβαντόφσκι!

Ο Φράνκο Σολδάνο έβαλε τέλος στην επιθετική... ξηρασία, που τον έχει φέρει στην πόρτα της εξόδου από τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό επιθετικός έχει σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια των «χενέισες» στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να τον αποθεώσουν στα social media. Η λέξη αποθέωση ενδεχομένως μάλιστα να είναι λίγη για να περιγράψει τον ενθουσιασμό τους.

Η Μπόκα ανέβασε στο instagram φωτογραφία του 26χρονου επιθετικού και άλλοι τον παρομοίασαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλοι με τον Έντινσον Καβάνι, άλλοι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. «Ευχαριστούμε 9, μη φύγεις Καβάνι», «αυτός είναι ο σολδανόφσκι μου», «ο Σολδάνο έχει περισσότερα γκολ από τον Μέσι στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής», «ποιος γνωρίζει τον Καβάνι; Εδώ είναι το Νο9 μου». Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα των οπαδών της Μπόκα για τον Σολδάνο, ο οποίος σκόραρε στις 17/4 στη νίκη (3-1) επί της Ατλέτικο Τουκουμάν και στις 24/4 στο 0-2 επί της Ουρακάν.

Θα καταφέρει ο Σολδάνο να αντιστρέψει το κλίμα και να μείνει ή όχι; Αυτό θα φανεί προσεχώς. Με τον Ολυμπιακό ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο έως το 2023 και όσο φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» έκανε εννέα συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.