Ολυμπιακός: Δεδομένη στην Αργεντινή η αποχώρηση του Σολδάνο από τη Μπόκα

Ολυμπιακός: Δεδομένη στην Αργεντινή η αποχώρηση του Σολδάνο από τη Μπόκα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Δεδομένη στην Αργεντινή η αποχώρηση του Σολδάνο από τη Μπόκα

bet365

Στην Αργεντινή θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Φράνκο Σολδάνο από τη Μπόκα, στην οποία παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο 26χρονος επιθετικός.

Ούτε ο δεύτερος δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο στη Μπόκα από τον Ολυμπιακό ήταν επιτυχημένος. Ο 26χρονος επιθετικός έχει παίξει εφέτος επτά φορές με τους «χενέισες» και δεν έχει βάλει γκολ. Συνολικά με τη Μπόκα σε 42 παιχνίδια μετρά τρία τέρματα και δύο ασίστ σε 2.267 λεπτά. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι πολύ φτωχές του επιδόσεις στο σκοράρισμα τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου.

Στην Αργεντινή θεωρείται δεδομένο το τέλος της θητείας του στη Μπόκα. Ο προπονητής Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο τον πίστευε, γι' αυτό και είχε εισηγηθεί στη διοίκηση τον δεύτερο δανεισμό του. Μπορεί να μην έβαζε γκολ, αλλά λειτουργούσε με τέτοιο τρόπο στο γήπεδο που ο 65χρονος τεχνικός θεωρούσε ότι είναι σημαντικός. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, πάντως, δεν δικαιώθηκε.

Έτσι, ο 26χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει πώς θα κινηθεί γύρω από την περίπτωσή του. Το συμβόλαιό του στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έχει κάνει εννέα συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ, ολοκληρώνεται το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρτίνς: «Νωρίς για μεταγραφές, είμαστε εξαρτημένοι από την Τσέλσι» (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα