Με έξι γκολ, εξαπλασιάζουμε στα play off της Super League

G-Betting G-Betting
Με έξι γκολ, εξαπλασιάζουμε στα play off της Super League

bet365

H G-Betting τα πήγε καλά στα play out και θέλει να τα πάει καλύτερα στα play της Super League Interwetten.

Και το ξερό διπλό του Παναιτωλικού σε απόδοση 2.70 πέρασε το Σάββατο και το ξερό Χ στο Περιστέρι σε απόδοση 2.75! Δεν μας πέρασε μόνο ο άσος της Λάρισας κόντρα στον ΟΦΗ αλλά οι άλλες δύο αποδόσεις ήταν υπέρ-αρκετές για την G-Betting.

Κυριακή σήμερα και έχουμε την 6η αγωνιστική των play off της Super League Interwetten με μεγάλα ματς. Και τα τρία είναι σημαντικά βαθμολογικά και ουσιαστικά μόνο ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας δεν έχουν ενδιαφέρον (βαθμολογικό πάντα). Ομως για τις άλλες τέσσερις ομάδες παίζεται η Ευρώπη. Η βαθμολογία έχει ως εξής
Ολυμπιακός 79
Αρης 57
ΠΑΟΚ 57
ΑΕΚ 55
Παναθηναϊκός 50
Αστέρας Τρίπολης 44

Ξεκινάμε από το ματς της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 15:00 με τους φιλοξενούμενους να παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί εάν θέλουν να ελπίζουν στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ όμως δείχνει σε καλό μομέντουμ, δεν έχει δεχθεί γκολ στα δύο τελευταία ματς και παίρνει αυτό που θέλει. Γι' αυτό και θα πάμε στο over 1.5 του Δικέφαλου του Βορρά το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζουμε τον αγώνα του Αστέρα με τον Αρη στην Τρίπολη. Ναι μεν οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάτι να κυνηγήσουν πλέον (στο -11 από τις ευρωπαϊκές θέσεις) αλλά σε όλους βάζουν δύσκολα. Ο Αρης παραμένει δεύτερος αλλά βλέπει τον ΠΑΟΚ να τον πιάνει και την ΑΕΚ να πλησιάζει. Βαθμολογικά ο Αρης καίγεται για τη νίκη αλλά εμείς θα πάμε στο 2-3 γκολ του αγώνα στο 1.90.

Κλείνουμε με το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα όμως δεν θα κατέβει αδιάφορος κόντρα στην ΑΕΚ. Της έχει πάρει τον αέρα στα τελευταία ματς και γι' αυτό θα πάμε στο over 1.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.77.

Οι προτάσεις της G-Betting

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης-Αρης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting