Ολυμπιακός: Η διπλή σημασία της «εικονικής κερκίδας» για τη φιέστα της 12ης Μαϊου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η διπλή σημασία της «εικονικής κερκίδας» για τη φιέστα της 12ης Μαϊου

bet365

Και όμως αυτή η κίνηση με την «εικονική κερκίδα» στη φιέστα των Πειραιωτών έχει διπλή σημασία για τον σύλλογο του Ολυμπιακού σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά λόγω πανδημίας.
Το moto των Πειραιωτών ουσιαστικά είναι «Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη - Στηρίζουμε τον Ολυμπιακό»! Ήταν μία χρονιά που είχε τις δυσκολίες της για όλους λόγω της πανδημίας. Εννοείται πως τα πράγματα προφανώς δεν ήταν απλά και εύκολα για κανέναν σύλλογο.
Για τον Ολυμπιακό έχει σημασία αυτή η κίνηση με την «εικονική κερκίδα» να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση και φυσικά εάν γίνεται ένα sold out. Ο κάθε φίλαθλος που θα αγοράσει το εισιτήριο αυτό θα πάρει και ένα αναμνηστικό / βεβαίωση με το όνομά του. Σαν μία πιστοποίηση πως ήταν εκεί. Στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ της 12ης Μαϊου.
Η σημασία είναι διπλή για τον Ολυμπιακό. Αφενός μεν θα είναι μία επιβράβευση για την ομάδα του Ολυμπιακού και το φετινό πρωτάθλημά της και αφετέρου μία κίνηση που θα ενισχύσει τον Ερασιτέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα