«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γκλάβτσιτς», δεν απασχολεί την Ενωση (vid)

Gazzetta team
«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Γκλάβτσιτς», δεν απασχολεί την Ενωση (vid)

bet365

Στη Σερβία αναφέρουν πως ο 24χρονος χαφ της Σλάβεν Μπελούπο απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους» και τους «πράσινους», αν και στους πρώτους δεν έχει καν προταθεί
Στο «κάδρο» της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έβαλε η «Novosti» της Σερβίας τον συμπατριώτη τους Νεμάνια Γκλάβτσιτς, καθώς η εφημερίδα δημοσίευσε σήμερα (22/4) πως «κιτρινόμαυροι» και «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον 24χρονο μέσο της Σλάβεν Μπελούπο.
Ο νεαρός χαφ παίζει στον άξονα και με την κροατική ομάδα μετρά φέτος 26 εμφανίσεις, 5 γκολ και 6 ασίστ στην πρώτη κατηγορία της χώρας, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της πατρίδας του, ενώ στην Σλάβεν Μπελούπο μετακινήθηκε τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η Σλάβεν τον κοστολογεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ενδιαφέρον υπάρχει επίσης από ομάδες της Αυστρίας, της Γερμανίας και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας της Ρωσίας.
Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ΑΕΚ δεν έχουν ασχοληθεί με τη περίπτωση του συγκεκριμένου μέσου και μάλιστα στην Ενωση δεν έχει καν προταθεί από κάποιον μάνατζερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα