Ο Πασχαλάκης αφιέρωσε τη νίκη επί του Άρη στον Ουαγκέ: «Για σένα φίλε μου» (pic)

Gazzetta team
Ο Πασχαλάκης αφιέρωσε τη νίκη επί του Άρη στον Ουαγκέ: «Για σένα φίλε μου» (pic)

bet365

Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση, αφιερώνοντας τη νίκη επί του Άρη στον άτυχο της φετινής σεζόν, Μουσά Ουαγκέ!

Ο σπάνιος τραυματισμός του Μούσα Ουαγκέ πριν από λίγους μήνες, πέφτοντας με αυτοθυσία πάνω στο δοκάρι για να αποσοβήσει ένα γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα με τον Άρη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, διέλυσε το γόνατο του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή.

Ναι μεν ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το βασικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά οι «άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά» δεν τον έχουν ξεχάσει. Οπως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μετά την πρόσφατη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Άρη, του αφιέρωσε το τρίποντο.

«Για σένα φίλε μου...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα